Werk in opdracht

 

In het verleden heb ik regelmatig opdrachten gekregen van allerlei aard ( zie hiervoor ook mijn persoonlijke kennismakingstekst).

Het meest favoriet zijn echter landschappen ( b.v. als iemand uit een dorp “wegtrouwt”en dan graag een souvenir aan het geboortedorp wil meenemen ) of een portret van één of meer personen ( dit gaat altijd via een aantal foto’s ). Ook het favoriete huisdier hoort bij de mogelijkheden, uiteraard eveneens via foto’s.

Wanneer overwogen wordt om aan mij een opdracht te geven, wordt er altijd eerst een gesprek gehouden waarin duidelijk wordt wat de bedoeling precies is, hoe de voorbereidingen zullen zijn, in welk materiaal de opdracht zal worden uitgevoerd, op welke grootte, hoeveel tijd ermee gemoeid zal zijn en wat het kost.

Deze gesprekken hebben altijd plaats in mijn atelier in het RCKO boven Jaap Verhoeven’s “Verf en wand” aan de Nijverheidsstraat 3 te Giessen.

Ik hecht eraan te benadrukken dat de persoonlijke ontmoeting met de opdrachtgever voor mij van groot belang is.

Alleen in een directe ontmoeting heeft de uitleg van de bedoeling door de opdrachtgever een goede kans.

 

De mogelijkheden om met mij in contact te treden zijn als volgt:

 

Email              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.:                0630719988

Adres:            Bert v.d. Bandt p.a. RCKO, Nijverheidsstraat 3, Giessen.